Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Brussel

Vlaamse overheid

Jobstudent administratief medewerker

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Je komt terecht op de afdeling VPO (Vlaams Planbureau voor Omgeving) van het departement Omgeving, waar je wordt ingeschakeld in het team Bodem. Daar werk je vooral samen met de DOV-verantwoordelijke Bodem. DOV (Databank Ondergrond Vlaanderen) zorgt ervoor dat alle gegevens van de Vlaamse ondergrond vlot beschikbaar zijn. Op het DOV-portaal vindt iedereen bodemdata, bodemkaarten en kaarten over bvb. erosie en grondverschuivingen.

Aardkundige gegevens uit archeologisch vooronderzoek en opgravingen worden in een XML-bestand gerapporteerd aan Agentschap Onroerend Erfgoed. Dit xml-bestand stroomt automatisch door naar DOV en wordt automatisch ingelezen in de DOV-bodemdatabank zodat de aardkundige gegevens beschikbaar komen als bodemlocaties in de DOV-verkenner. Er zijn echter zeer veel fouten in deze aangeleverde XML's zodat heel wat gegevens niet in de DOV-bodemdatabank terechtkomen. Het is bijzonder jammer dat deze waardevolle aardkundige gegevens uit foutieve XML-bestanden niet beschikbaar zijn in DOV.

Als jobstudent spoor je de fouten op in deze XML-bestanden van niet doorgestroomde aardkundige gegevens en je verbetert ze. Daarna laad je de correcte XML-bestanden op in de DOV-bodemdatabank.

- We bieden jou een leerrijke vakantiejob aan in een toffe omgeving.

- Je krijgt een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur vanaf 19 april 2021. Je werkt maximum 44 werkdagen (NIET in juli en augustus), bij voorkeur meerdere dagen per week.

- Als jobstudent verdien je 1.515,72 euro bruto/maand bij een voltijdse tewerkstelling van 38u/week. Dit bedrag wordt aan 80% van het beginsalaris van salarisschaal D111 (graad: assistent) berekend en is geïndexeerd. Indien je minder dan een volledige maand werkt, wordt dit loon pro rata berekend.

- Ben je 21 jaar en ouder? Dan verdien je 1.810,40 euro bruto/maand bij voltijdse tewerkstelling (38u/week). Je hebt recht op de gewaarborgde minimumbezoldiging voor contractuele personeelsleden. Dit bedrag is geïndexeerd. Indien je minder dan een volledige maand werkt, wordt dit loon pro rata berekend.

- Je ontvangt per gewerkte dag een maaltijdcheque van 7 €. Hiervan wordt 5,91 € door de werkgever betaald en 1,09 € door de jobstudent (door een inhouding op het nettoloon).

Searched Profile


Wie zoeken we

 • Je bent minstens 16 jaar oud of 15 jaar oud én je hebt de eerste twee studiejaren van het middelbaar onderwijs gevolgd op het ogenblik van de aanwerving.
 • Voltijds of deeltijds secundair, hoger niet-universitair of universitair onderwijs gevolgd hebben - hiervan moet een attest worden ingediend.
 • Beschikken over voldoende uren om te kunnen werken tegen verminderde sociale bijdragen. Dit wil zeggen 475 uren verminderd met het aantal uren waarop je in 2021 al hebt gewerkt als student of waarvoor je al een studentencontract hebt getekend.
 • Voor deze studentenjob is een basiskennis van bodem en/of ervaring met XML nodig. Je hebt dus een bachelors diploma in een relevante studierichting zoals geografie of bio-ingenieur met interesse voor programmeren OF je studeert een ICT-richting in hoger onderwijs en hebt interesse in bodem- en aardwetenschappen.

Technische competenties

 • Je hebt een basiskennis van bodemkunde, of sterke interesse in dit thema
 • Je hebt ervaring met programmeren, bij voorkeur ook met XML, of interesse hierin

Diploma

Bachelor of gelijkgesteld

We offer

maaltijdcheques
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2021-04-15
  =job.status_text

  Recherche Etudiant(e)

  Pizzapro Student job
  1050 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Job étudiant en ligne

  Wirenotes.eu Student job
  1150 Ixelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: