Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Wellen

Geos Laboratories

Jobstudent(e) wordt Labo Assistent(e)! regio Limburg

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent English: medium French: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Een betrouwbare infrastructuur en duurzaam bouwen zijn zaken waar elk van ons voor de toekomst op rekent. Geos Laboratories werkt elke dag aan die toekomst door aan de basis de bouwmaterialen te testen die deze ambitie moeten waarmaken. Dat doet zij internationaal, met gemotiveerde mensen, en met de vinger aan de pols van nieuwe hoogtechnologische ontwikkelingen in de bouwsector.

Geos Laboratories is reeds meer dan 40 jaar een toonaangevend bedrijf in het testen van bouwmaterialen.

Door een versnelde toename van het gebruik van nieuwe materialen in de bouwsector en onze sterke reputatie in Europa, zijn wij voortdurend op zoek naar jonge gemotiveerde mensen. Het is bij ons niet ondenkbaar dat een studentenjob kan leiden tot een vaste job!

Job description

Je assisteert de labo verantwoordelijke in de voorbereiding van de proeven. Je houdt de voortgang ervan in de gaten, rapporteert en draagt mee zorg voor een correcte afhandeling. Je helpt mee in het onderhoud van het hoogtechnologisch materiaal in het labo.

Searched Profile

je bent:

 • nieuwsgierig als een wetenschapper,
 • een teamplayer en respecteert gemaakte afspraken,
 • in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken.

Je weet van aanpakken en een klein beetje fysica en chemie doen jou niet schrikken.

We offer

Wij bieden jou een net iets andere en leerrijke vakantiejob aan in een groene en filevrije omgeving. Geos is daardoor moeilijker bereikbaar met het openbaar vervoer. Over een auto kunnen beschikken is een voordeel. Carpooling is misschien een optie want wij zoeken meerdere studenten die tijdens de huidige pauzes in het academiejaar, en in vakantieperiodes natuurlijk, de handen uit de labojas willen steken. Heb je interesse in deze job of wens je meer informatie? Stuur ons dan snel een email of pak die telefoon! 

Tot binnenkort!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs