Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Brussel

Politeia Uitgeverij

Jobstudent gezocht!

 • Start date
  2019-08-05
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Politeia is een tweetalige uitgeverij en brengt kwaliteitspublicaties voor een vakpubliek uit de openbare sector. We organiseren ook opleidingen, workshops en congressen. Concreet richten we ons op de medewerkers van de politie en justitie, lokale besturen, het onderwijs, de zorgsector en andere non-profitsectoren.

 

Politeia is ook de structurele partner van de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG). Onze kantoren bevinden zich op Keizerslaan 34, in het hart van Brussel en op vijf minuten wandelafstand van het station Brussel-Centraal.

 

Missie

 

Als kennisleverancier is het onze missie om informatie te verrijken met de expertise van onze structurele partners uit de overheid en de social profit en deze op maat van onze klanten te brengen.

 
Visie

 

Politeia is een lerende organisatie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontplooiing die een betrouwbare kennispartner wil zijn voor overheden en de social profit sector en diens waarden deelt. Dit wordt gerealiseerd door het uitbouwen van duurzame partnerships met kenniscentra en vakorganisaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Wij streven er naar om informatie en kennis op maat te brengen van onze klanten, door middel van kwaliteitsvolle publicaties, studiedagen en opleidingen. Hierbij staan klantvriendelijkheid, innovatie en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding centraal.

Job description

Ben jij een gemotiveerde jobstudent, op zoek naar een interessante, dynamische werkplek voor de zomer? Hebben Excel en Word geen geheimen meer voor je en ben je de koning(in) van de details? Ben je daarenboven van 5 tot en met 30 augustus beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Je zal voornamelijk administratief werk doen om de uitgeef- en marketingafdelingen te ondersteunen, onder andere het verzamelen en beheren van gegevens zoals bijvoorbeeld klantenbestanden, klassementen en datainput.

 

Je komt bij Uitgeversgroep Politeia terecht in een jong team vol toffe collega’s. Onze kantoren liggen in het hartje van Brussel, op nog geen vijf minuten wandelen van het Centraal Station.

Je werkt van maandag tot vrijdag, 9 tot 5, met een loon volgens barema.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-12-01
  =job.status_text

  Serveur(se)

  Schievelavabo Jourdan Student job
  1040 Etterbeek
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  STUDENT - WOLF

  IDEA - GREEK SHARING FOOD Student job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-09-29
  =job.status_text

  Serveur(euse) à temps partiel

  Holy Smoke (Societe Fat & Curious sprl) Student job
  1060 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Service salle

  Da Toni Student job
  1650 Krainem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: