Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Brussels

POLITEIA

Jobstudent gezocht voor onze klantenzorg!

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent French: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Over ons

 

Politeia is een tweetalige uitgeverij en brengt kwaliteitspublicaties voor een vakpubliek uit de openbare sector. We organiseren ook opleidingen, workshops en congressen. Concreet richten we ons op de medewerkers van de politie en justitie, lokale besturen, het onderwijs, de zorgsector en andere non-profitsectoren.

 

Politeia is ook de structurele partner van de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG). Onze kantoren bevinden zich op Keizerslaan 34, in het hart van Brussel en op vijf minuten wandelafstand van het station Brussel-Centraal.

 

Missie

 

Als kennisleverancier is het onze missie om informatie te verrijken met de expertise van onze structurele partners uit de overheid en de social profit en deze op maat van onze klanten te brengen.

 
Visie

 

Politeia is een lerende organisatie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontplooiing die een betrouwbare kennispartner wil zijn voor overheden en de social profit sector en diens waarden deelt. Dit wordt gerealiseerd door het uitbouwen van duurzame partnerships met kenniscentra en vakorganisaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Wij streven er naar om informatie en kennis op maat te brengen van onze klanten, door middel van kwaliteitsvolle publicaties, studiedagen en opleidingen. Hierbij staan klantvriendelijkheid, innovatie en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding centraal.

 
Waarden

 

In onze werking dragen wij de waarden uit die wij delen met onze partners en klanten.

Gedrevenheid: Elke dag opnieuw zetten wij ons in om onze doelstellingen en die van onze partners te realiseren.
Betrouwbaarheid en integriteit: Wij zijn een open organisatie met respect voor onze klanten en partners.
Bereikbaarheid en benaderbaarheid: Onze persoonlijke service is een van onze troeven.
Klantgericht: Onze klanten zijn meer dan een prioriteit, ze zijn onze drijfveer.
Teamgericht: Uitdagingen gaan wij gezamenlijk aan.

 
Geschiedenis

 

Politeia is gecreëerd op 1 september 1990 binnen het toenmalige Ministerie van Binnenlandse Zaken voor de publicatie van de onderzoeksrapporten van het departement, maar ook voor de publicatie van het professioneel tijdschrift van de politiediensten “Politeia”.

 

De vzw Politeia is een naamloze vennootschap geworden in 1997 en heeft snel naam kunnen maken als uitgeverij ten dienste van alle openbare besturen. Vandaag is Politeia nv de tweetalige uitgeverij van de openbare besturen, de politie, de non-profitsector, en de partner van de VVSG en de UVCW.

Job description

Politeia zoekt haar team klantenzorg tijdelijk te versterken met een jobstudent.

Je neemt een deel van de inkomende telefoongesprekken en e-mails voor je rekening waarbij het zoeken naar een oplossing voor onze klant centraal staat.

Searched Profile

Je bent taalvaardig en weet van aanpakken. Goed kunnen luisteren naar het probleem, meestal van administratieve aard, van de klant en samen met het vaste office-team zoek je naar de gewenste oplossing.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Kelner

  Pasta Factory Student job
  1000 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2019-11-22
  =job.status_text

  Student Showroom Brussel

  Alterego Sa Student job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: