Back to all Student jobs

Thumb a8932c799a39f64213d29d5d08472c4b0f3f3ddd

Student job

Menen

www.bluevelvetwatertaxi.be

Jobstudent KAPITEIN op de LEIE gezocht !

 • Start date
  2018-05-16
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Toerkes op de Leie, vanuit Menen, gezellig bootjes verhuren aan mensen die eens de Leie willen verkennen.

Job description

Voor zomer 2018 zoeken we een enthousiaste KAPITEIN om onze Blue Velvet Watertaxi te helpen verhuren / besturen.

Het is waarschijnlijk een van de meest chille jobkes die je deze zomer in town gaat vinden, op tijd aankomen aan onze ponton in de Port de Plaisance van Halluin ( op 500m van de Barakken), de boot klaarmaken voor verhuur, de mensen met een big smile verwelkomen ...     Je wordt betaald per verhuur / uur die je meevaart, ik zorg er voor dat je op tijd weet wanneer de boot verhuurd is, en bezorg je het gsm-nr van de klanten. Maw, ik regel al het papierwerk, jij zorgt dat je op tijd ter plekke bent om de boot klaar te maken en de mensen op weg te helpen, en dat je op tijd terug aan de ponton bent om de mensen te ontvangen en ons bootje af te sluiten. Soms vragen de mensen mét kapitein, en dan is het aan jou ; )

Dit is geen lastige job, dit is een leuke job, waarbij je verantwoordelijkheid krijgt over het welzijn van onze Blue Velvet, so we're looking for the RIGHT CAPTAIN !
Rijk zul je er niet van worden want ik kan je niet garanderen dat er elke dag gevaren wordt, maar als het schoon weer is, en vooral in het weekend staan er soms 3 verhuren per dag op de agenda, en dan tikt de kassa wel aan, terwijl jij op de ponton een boekje aan het lezen bent of in "La Capitainerie" een kaffietje a/h drinken bent ? ; )

Interested ? check de website, en vul het contactformulier in met wat uitleg over jezelf, wanneer je beschikbaar bent, en hoeveer je van de Port de Plaisance woont en hoe snel je er kan geraken ( met de fiets zodat je niet nog eens parking moet zoeken).

Nogmaals, dit is een job voor de liefhebbers van water en bootjes, van deze job word je niet rijk, maar je verdient wel een cent bij terwijl je mensen happy maakt !
Stel dat de boot 2x op een dag verhuurd is, 1x om 11u en 1x om 13u30 ( zonder dat je meevaart), dan verdien je 2x 15€ om 3x een halfuur aanwezig te zijn ( 1x om 11u, 1x van 13 tot 13u30, en 1x om 15u30). Mijn job is om te zorgen dat de verhuren op elkaar aansluiten, zodat je kan combineren.

Wij zorgen voor een duidelijke uitleg zodat je alles weet wat je ook maar hoeft te weten, het is het vierde jaar dat de Blue Velvet de Leie onveilig maakt, dus ondertussen weten we wel hoe het moet  ; )

 

AHOI !

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Studentenjob DHL Wevelgem

  Manpower Student job
  8560 Wevelgem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2018-01-01
  =job.status_text

  Social media tijgers

  EMAKERS Student job
  8560 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: