Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

Jules NV

Jobstudent kledingwinkel JULES gezocht

 • Start date
  2019-10-28
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Jules is een van origine Franse kledingketen gespecialiseerd in mannenmode, die via gepersonaliseerd advies de klant helpt de perfecte outfit te kiezen, voor eender welk moment of gelegenheid. Onze mode gaat van casual urban style tot kostuums, voor ieder wat wils! 

Job description

Als Jules medewerker sta je onze klanten bij met professioneel advies en een glimlach en helpt hen met het kiezen van de ideale outfit. Je kan rekenenen op een team van toffe collega's die je ondersteunen en die jij kan helpen door mee de uitgestalde kleren netjes geplooid te houden, de winkel tijdig helpen afstoffen, af te rekenen aan de kassa, etc. Kortom, aan afwisselende taken geen gebrek!

Searched Profile

Ben jij een vlot, spontaan iemand met gevoel voor mode, minimum 18 jaar oud en wil je graag ons team vervoegen? Spring dan zeker even binnen in de winkel of stuur verstuur je CV via e-mail!

We offer

We bieden in de eerste plaats een fijne werkplaats aan, met toffe behulpzame collega's, en de kans om een (eerste?) werkervaring op te doen. 

Verder bieden we een competent loon aan, bovengemiddeld voor onze sector, waardoor je zeker ook de spaarrekening wat kan aanvullen!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs