Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

Zorg leuven

Jobstudent logistiek woonzorgcentrum Ter Vlierbeke en Ter Putkapelle

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt, bij Zorg Leuven sta je centraal, en dat voel je. Elke vraag is uniek en krijgt een antwoord op maat. Of het nu gaat over kinderopvang, thuiszorg of ouderenzorg, samen zoeken we naar de beste oplossing voor je persoonlijke noden en wensen.

Elke dag opnieuw zetten we ons in voor toegankelijke, betaalbare, vriendelijke én kwaliteitsvolle zorg die inspeelt op nieuwe tendensen. Ben jij een zorgend iemand die vlot communiceert? Dan hebben we jou nodig en samen maken we meer mogelijk!

Job description

Als jobstudent logistiek zorg je mee voor onze bewoners.  Je zorgt voor een aangename start van de dag en onthaalt de bewoners in de eetruimte.  Je schenkt koffie in, helpt boterhammen smeren en maakt een praatje met hen.  Nadien ruim je af en ga je langs de kamers om het linnen te verversen om vervolgens tegen de middag opnieuw de eetruimte klaar te zetten, ondersteuning te bieden bij het maaltijdgebeuren, en opnieuw af te ruimen.
 

Het merendeel van onze vacatures zijn voor het WZC Ter Vlierbeke in Kessel-Lo en het WZC Ter Putkapelle in Wilsele, maar af en toe komen er plaatsjes vrij in het WZC Booghuys of Edouard Remy in het centrum van Leuven.

Searched Profile

Een vlotte communicator die graag ondersteuning biedt aan de bewoners van het woonzorgcentrum.

Je volgt de studierichting verzorging (vanaf het 5e jaar) of volgt een hogere opleiding gericht op een job in het onderwijs, als maatschappelijk werker, in de psychologie of in de zorg als kinésitherapeut, ergotherapeut, dokter, ...

Vaste uurrooster op zaterdag en/of zondag, te starten om 7u30 tot 12u30.  Ben je bereid om tijdens de vakanties ook weekdagen te komen helpen?  Geef dan gerust een seintje.

We offer

Terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer voor de periode dat je bij ons werkt.

Uurloon: € 11,7997

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Keukenhulp

  VISBAR Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: