Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Waregem

Manpower Waregem

Jobstudent (M/V/X) voor creatief atelier

 • Start date
  2020-03-01
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower is een trendy uitzenkantoor dat wereldwijd young potentials bijstaat in het vinden van hun droomjob. Wij hechten heel veel belang aan de toekomst en die begint bij JOU!

Interesse in een leuke, afwisselende en uitdagende studentenjob? Dan is Manpower 'the place to be'!

Job description

Voor onze klant, een creatief atelier dat specialiseert in het ontwerpen en maken van beursstanden, gaan wij op zoek naar een student die kan meewerken op zaterdag.

Je krijgt de kans om deel uit te maken van de realisatie van kleine en grote projecten in het atelier (regio Waregem) en om af en toe mee te gaan op verplaatsing om ondersteuning te bieden bij opbouw en afbraak. 

Searched Profile

Wij gaan op zoek naar iemand die van nature of door persoonlijke interesse handig is en geen schrik heeft om de handen uit de mouwen te steken. Indien je een creatieve duizendpoot bent, speelt dat in je voordeel maar dit is zeker geen vereiste. Affiniteit met hout(bewerking) is mooi meegenomen. 

We offer

Wij hebben in de aanbieding: een leuke bijverdienste voor op zaterdag in een creatieve omgeving. Kans om werken en het bijleren van nieuwe zaken te combineren. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Winkel Medewerker

  Jobfixers Student job
  9800 deinze
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: