Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Nieuwpoort

Actief Interim Nieuwpoort

Jobstudent

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 25 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.000. Dagelijks stellen we meer dan 6.000 uitzendkrachten en 2.300 huishoudhulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep. De Actief Groep onderscheidt zich met een typisch eigen karakter en dynamisch, snel, flexibel en jong van hart zijn slechts enkele van deze specifieke kenmerken.

Job description

We zijn al halverwege de zomervakantie. De goede, of minder goede resultaten van de examens zijn verwerkt en je hebt al met volle teugen genoten van het mooie weer. Misschien heb je ook al gemerkt dat het studentenleven en het leven als meerderjarige absoluut niet goedkoop is? ???

Niet getreurd, wij hebben dé ideale oplossing voor jou! Actief Interim Nieuwpoort is op zoek naar ENTHOUSIASTE JOBSTUDENTEN om in augustus/september te werken in de regio van Veurne/ Nieuwpoort/ De Panne.

Goesting gekregen? Wij ook! Maak kans op de studentenjob van je leven!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-04
  =job.status_text

  Vendeur/se Verkooper/ste

  Coast Beach Corner Student job
  8670 Koksijde
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: