Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Tongeren

Agilitas Tongeren

Jobstudent

 • Start date
  2018-11-08
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Job description

Wij zijn steeds op zoek naar jobstudenten voor verschillende klanten. Zowel voor weekendwerk als werk tijdens lesvrije dagen of enkel tijdens vakantieperiodes. 

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij ZEB of liever bij een Action winkel tijdens de weekends? Wil je tijdens de zomer werken bij Plinius of zoek je een studentenjob als redder/onderhoudsmedewerker bij Sportoase? Promo-opdrachten in winkels of tijdens events, productiearbeid tijdens vakantieperiodes, poetsopdrachten in bedrijven, administratief werk gedurende een paar weken, tuinarbeiders, ... de mogelijkheden zijn eindeloos.

Searched Profile

Afhankelijk van de klant/opdracht uiteraard. Soms moet je 18+ zijn, soms moet je ook goed Frans of Engels kunnen, Nederlands is altijd een vereiste. 

Wat betreft studies > voor de productie is het uiteraard handig als je een technische richting aan het volgen bent, voor de administratieve opdrachten zoeken we meestal hogeschool of unief studenten. Voor anderen maakt het dan weer helemaal niet uit wat je aan het studeren bent, in principe maakt iedereen kans om aan de slag te gaan!

We offer

De mogelijkheden zijn eindeloos, de opdrachten soms speciaal (al ooit chauffeur moeten spelen voor acteurs tijdens televisieopnames?).

Je kan je opdrachten combineren of als vaste student aan de slag gaan gedurende een gans jaar bij 1 bedrijf.

Maar allen hebben ze dit gemeenschappelijk: je gaat aan de slag via Agilitas, bent in orde én verzekerd en je krijgt een correcte en tijdige verloning. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-12
  =job.status_text

  Piano helpen verhuizen

  GEERTJE PODEVYN Student job
  3870 Heers
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: