Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

RedBeaver Media

Jobstudent webdevelopment 1à2 dagen /week (Laravel + VueJS)

 • Start date
  2017-11-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


RedBeaver Media werkte met Talentdepo aan een online toepassing voor interimkantoren om in de toekomst beter te communiceren met kandidaten. Kortom, minder telefoontjes & gerichtere/betere werkaanbiedingen.

Begonnen in 2013 als afstudeerproject van 3 bachelors multimedia, deden we dit voor een 5-tal Belgische interimspelers, tot we beslisten om het roer om te gooien.

Sinds 2017 ondernemen we niet meer voor klanten, maar met klanten. We ontwikkelen samen met klanten hun online applicatie vanaf 0. De applicatie die vaak de nieuwe basis is voor hun toekomstige activiteiten.

RedBeaver Media had dienst in Gent binnen het startup netwerk Start it @KBC met kantoren in Gent, Leuven, Brussel, Hasselt & Kortrijk. Vanaf november hebben we echter een eigen kantoor, de max! :D

Job description


Je zal een applicatie uitbouwen omtrent het beheren van patiënten, specifiek gericht op vroedvrouwen. Door de jaren ervaring hebben we een volledige interne cheatsheet liggen waarmee je van start kan om een volledige api uit te bouwen via Laravel.

Je zal meerbepaald werken op het vervolledigen van het patiëntendossier, de uitbreiding van de module agendabeheer & het opzetten van een beperkt boekhoudpakket om eenvoudig zicht te krijgen op de status van betalingen van klanten in combinatie met je totale winst van de diensten.

Het opzetten van meerdere gebruikers binnen één praktijk zal ook aan bod komen, wat een serieuze meerwaarde zal zijn met focus op planning.

Kortom, uitdagingen genoeg.

De front-end zal werken op basis van VueJS. Wat ervoor zorgt dat je technische kennis zal hebben om in de toekomst héél snel dynamisch een verwerking uit te voeren (zoals een price calculator), zonder dat je hiervoor een volledig framework dient toe tepassen zoals AngularJS

Searched Profile

Je beschikt over basiskennis PHP, Javascript, HTML, CSS & queries in MySQL.

We offer

Een betaalde!!! studentenjob die ideaal te combineren is met enkele dagen les. (max. 2 à 3 dagen /week)

We bieden je intensieve begeleiding waarbij je na de studentenjob in staat bent om zelf volledige online webtoepassingen te maken. Ideaal voor je toekomstige job of als voorbereiding voor een eigen stage.

We voorzien een plek in ons lichtgevend kantoor inclusief een 2de monitor waardoor je in alle luxe volledig kan bijleren.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-11
  =job.status_text

  Safety Agent - kledingwinkel

  Manpower Gent Student job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Brand Activator Wallonie

  Edgard & Cooper Student job
  8500 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Brand Activator Vlaanderen

  Edgard & Cooper Student job
  8500 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-09-01
  =job.status_text

  Branch Manager

  PM network Student job
  4000 Liege
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: