Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Sint-Truiden

Agilitas Sint-Truiden

Jobstudenten

 • Start date
  2019-08-15
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Job description

Je bent student, en wil een centje bijverdienen. Dat kan bij Agilitas Sint-Truiden !

Wij hebben veel verschillende klanten waar je terecht kan voor zowel verkoop, productie, poetsopdrachten, administratieve functies, technische functies, enzovoort.

Dus laat ons weten in jouw sollicitatie wat voor werk je wil doen, of je eventueel een (technische) studierichting volgt, en wanneer jij beschikbaar bent. Ben je bijvoorbeeld enkel in het weekend of in de zomer vakantieperiode beschikbaar, of je kan je ook op bepaalde dagen door de week? Laat het ons weten! Verkies je een bepaalde sector? Zet het in je sollicitatie! Dan gaan wij op zoek naar gepaste job voor jou.

Searched Profile

Dit is afhankelijk van de functie waar je voor kiest. In de productie is het bijvoorbeeld handig als je een technische richting volgt. De minimumvereiste is de Nederlandse taal beheersen. Beheers je daarbuiten ook het Frans of Engels? Dan kunnen we kijken naar een functie waar je dit eventueel kan gebruiken. Je job hoeft niet in lijn te liggen met je studies: er zijn genoeg opties voor iedereen. Ook zijn er enkele jobs waar je 18+ voor moet zijn, dus voeg zeker je CV bij de sollicitatie.

We offer

Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Je kan voor 1 bedrijf kiezen waar je het hele jaar door voor werkt, of verschillende opdrachten combineren.

Wat je zeker wel hebt, is onze ondersteuning. Je kan erop rekenen dat we jou blijven opvolgen, zorgen voor een correcte verloning, en je verder helpen bij al je vragen!


Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-08-06
  =job.status_text

  Production Assistant

  Client of Manpower Student job
  3570 ALKEN
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2019-08-01
  =job.status_text

  Jobstudent admininstratie

  Woningen Compere Student job
  4360 Oreye
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: