Back to all Student jobs

Thumb

Student job

AALST

Anna Pops

Jong geweld in schrijven bij Anna Pops in Aalst

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.


 

Job description

COPYWRITER VOOR ONZE WEBSITE

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt omdat de omschrijvingen van onze producten op onze website teveel tijd in beslag nemen. Daarom zijn we op zoek naar een schrijvend talent dat gepassioneerd is door tekst en taal, de puntjes op de i zet en allergisch is aan dt-fouten. Je bent enthousiast en vaardig in het volledige zelfstandig werken en creatief zijn met woorden is jouw talent. Dan ontmoeten we je heel graag.

Searched Profile

 

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen pennen en je flexibel opstellen zijn een must. We hebben meer werk in januari/februari en juli/augustus maar betrekken je ook graag bij andere zaken. Gevoel voor mode is een pluspunt.

 

 

We offer

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer. We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervaren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid. Ons leren kennen doe je hier.

 

 

 

 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-03-23
  =job.status_text

  Jong talent met drive

  Agilitas Aalst Student job
  9300 Aalst
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-02-24
  =job.status_text

  Persoonlijk Assistent

  Agilitas Lokeren Student job
  9280 Wieze
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: