Back to all Student jobs

Thumb

Student job

AALST

Anna Pops

Jong geweld retail management en social media

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.
 

Job description

RETAIL/PROJECT MANAGEMENT

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt, daarom zoeken we creatief geweld om dit mee vorm te geven en te concretiseren. Je bent enthousiast en vaardig in de volledige uitwerking van een project en je hebt aandacht voor de vlotte verloop ervan. Creatief zijn met woorden en beelden is jouw talent.

SOCIAL MEDIA

Om onze impact als inspirator te vergroten zit Anna Pops op facebook, instagram en pinterest. Nog een plekje op linkedIn veroveren is ook een ambitie. Er valt dus sowieso heel wat te zeggen, taggen en emoji te ragen. Om onze naambekendheid te vergroten zijn we op zoek naar een socia media expert die de juiste boodschap aan de juiste ontvanger bezorgd.

 

Searched Profile

WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen meepraten over insta stories, mode, marketing campagnes zijn een groot pluspunt, een aangenaam karakter een nog groter :-)

 

We offer

ONS TEAM

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer. We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervareren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid.

 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Animator Zonnetje Hofstade

  Infano vzw Student job
  9308 Hofstade
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Bijlesgever fysica

  Het Bijlesbureau Student job
  1700 Sint-Ulriks-Kapelle
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: