Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Carrefour Express kerkstraat

Kassa/aanvullers

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Retail

Job description

Carrefour Express Kerkstraat is uiteraard gelegen in de Kerkstraat. Wij zijn een buurtwinkel waar jong en oud zich thuis voelt. We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten, die mee willen instaan voor de verdere groei van onze winkel. Wij zoeken studenten die beschikbaar zowel in de loop van de week maar ook in het weekend.

Als allround winkelmedewerker krijg je heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, kassawerk, het controleren van data ,... 

Klanten spontaan begroeten , hen verder helpen en begeleiden is een zeer balangrijk onderdeel van je job. Ten slotte dien je samen met je collega’s de winkel te onderhouden en ben je bereid om te werken volgens vooropgestelde structuren en procedures.

Searched Profile

PROFIEL

onze nieuwe collega wil zich inzetten, is stipt en hecht veel belang aan orde en netheid. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen must. Onze klanten komen de eerste plaats en daarom heb je van nature een zeer klantvriendelijke houding. Je bent spontaan en assertief en hebt een verzorgd voorkomen.

Omwille van veiligheid en hygiëne procedures is een goede kennis van het Nederlands een absolute vereiste. Je bent bereid om in wisselend uurrooster te werken alsook op feestdagen. Werken in vroege (vanaf 6.00u) en late (tot 20.00u) shifts schrikken je niet af. 

Wie interesse heeft, aarzel dan zeker niet om te solliciteren via student.be

We offer

WE BIEDEN AAN

U komt terecht in een jong team, aangename werksfeer, uren en dagen zijn bespreekbaar, correcte verloning, kortingskaart en een interne opleiding. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: