Back to all Student jobs

Thumb

Student job

antwerpen

Carrefour Express

kassa/aanvullers van maandag tot vrijdag

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Job description

Carrefour Express Gummarus is gelegen in de Sint-Gummarusstraat vlakbij het Sint-Jansplein. De winkel is een echte buurtwinkel waar jong en oud zich thuisvoelt. Om onze groei te ondersteunen zoeken wij gemotiveerde studenten. Wij zijn op zoek naar studenten die zich kunnen inzetten van maandag tot zondag.

Als allround winkelmedewerker krijg je een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, kassawerk, het controleren van data en het toepassen van FIFO. Klanten spontaan begroeten, hen actief verder helpen en begeleiden is een essentieel en zeer belangrijk onderdeel van je job. Ten slotte dien je samen met je collega’s de winkel te onderhouden en ben je bereid om te werken volgens vooropgestelde structuren en procedures.

Searched Profile

Onze nieuwe collega wil zich inzetten, is stipt en hecht veel belang aan orde en netheid. Je kan aantonen dat je inzicht, enthousiasme en affiniteit voor retail hebt. Ervaring is een pluspunt maar absoluut geen must. Onze klant komt eerst en daarom heb je van nature een zeer klantvriendelijke houding. Je bent spontaan en assertief en hebt een verzorgd voorkomen.

Omwille van veiligheid en hygiëne procedures is een goede kennis van het Nederlands een absolute vereiste. Je bent bereid om in wisselende uurroosters te werken alsook op feestdagen. Werken in vroege (vanaf 07.00 u) en late (tot 20.00 u) shifts schrikken je niet af. Ten slotte beschik je over een goede fysieke conditie.

Wie interesse heeft, aarzel dan niet om te solliciteren via student.be!

We offer

U komt terecht in een jong team, Aangename werksfeer, uren en dagen te bespreken, Correcte verloning, kortingskaart en een Interne opleiding.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-11-29
  =job.status_text

  Promotor Samsung | Antwerpen

  Hamilton Bright Student job
  2610 Wilrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Uitdagende studentenjob

  A concept interim Student job
  2060 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: