Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Cafe Zurich

Kelner met ervaring

 • Start date
  2021-05-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Cafe Zurich is een gezellig eetcafé gelegen op het Antwerpse Zuid. Je kunt er al vroeg in de ochtend terecht voor een koffie of ontbijtje en tot laat in de avond blijven plakken voor een pintje of een lekkere cocktail. De menukaart bevat Vlaamse klassiekers maar ook Aziatische gerechten en vega(n) opties. 

Job description

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, ervaren kelner om ons team te versterken. Wij baten een eetcafé op het Antwerpse Zuid uit en wij hebben bediening nodig met voorafgaande ervaring om uitstekende, tijdige dienst aan onze klanten te verlenen. Onze kelners werken in korte of lange shiften die in overleg worden gepland, waarmee je je werktijden kan plannen rond school- en studie verplichtingen. Omdat wij 7/7 geopend zijn, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, zijn er altijd wel shiften die icm schooluren kunnen worden ingepland. In ruil vragen wij je op tijd aan te komen, altijd te glimlachen voor onze klanten en tijdig te reageren op verzoeken van onze gasten. 
Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: gasten vriendelijk ontvangen, bestellingen tijdig opnemen, dranken bereiden, gerechten serveren, afrekenen en tafels afruimen. Daarbij is het belangrijk dat een altijd een fijne sfeer voor de gasten gecreeerd wordt. 

 

 

 

 

Searched Profile

 

- Ervaring met bediening

- Huidige student met beschikbare studentenuren.

- Uitstekende klantenservice en gastvrijheid vaardigheden

- Nette, goed verzorgde uitstraling 

- Vermogen om goed te werken onder tijdsdruk

- Toewijding om op tijd te komen op werktijden

We offer

Wij bieden een flexibele studentenjob waarbij steeds in overleg wordt ingepland. Het uurloon dat wordt uitbetaald is conform barema categorie 2, daarnaast deel je ook mee in de fooienpot. Zoals wij steeds ons best doen om een gezellige sfeer voor gasten te creëren, proberen wij dat ook te doen voor onze werknemers. Dat iedereen zich goed voelt op het werk vinden wij heel belangrijk. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs