Back to all Student jobs

Thumb

Student job

gent

Traiteur Toulouse

Keukenhulp / afwasser / zaalmedewerker voor elke maandag en vrijdag

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Toulouse is ontstaan uit liefde voor de goede keuken van bij ons. Wij delen een passie voor koken met kwaliteitsvolle ingrediënten.

Bij Toulouse kom je aan je trekken als liefhebber van alle lekkere gerechten uit de Frans-Belgische keuken. Naast meer klassieke kant-en-klare maaltijden vind je bij ons ook verrassende of minder vertrouwde bereidingen die je naar hartewens kan combineren. We geven je met plezier een woordje uitleg over lekkere combinaties, onze producten en de bereidingswijze.

We werken altijd seizoensgebonden en geven de voorkeur aan Belgische artisanale producten zoals kazen, charcuterie en wijnen. Aan elk onderdeel uit het culinaire assortiment hangt een apart verhaal vast: hoe we in de Ardennen op de fijnste hespen gebotst zijn, of waarom precies de wijnen van Grafé Lococq in kelders onder de Citadel van Namen gerijpt worden. Onze partners zijn telkens mensen die in hun vakgebied even gedreven en oprecht bezig zijn als wijzelf in de keuken van Toulouse.

Job description

Beste student, 

Traiteur Toulouse zoekt jullie !

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten voor één dag in de week vanaf oktober tot juli volgend jaar (van 9u tot 18u)

Interesse? 

Solliciteer via student.be!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-10-15
  =job.status_text

  Student Redder

  Agilitas Gent Zeehaven Student job
  9040 Sint-Amandsberg (Gent)
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: