Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Herentals

Manpower Herentals

Keukenhulp (m/v)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen . Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Herentals zoekt (m/v) 

Keukenhulp 

Job description

Je zal tewerkgesteld worden bij een bekende internationale klant van Manpower. Je krijgt een voltijds uurrooster en kan per direct aan de slag! 

Een dag in het leven van een keukenhulp? Je begint met het voorsnijden van groeten en het maken van kleine gerechten. Je zorgt dat alles op tijd geserveerd kan worden en zorgt ook voor een klantvriendelijke bediening aan het afhaalpunt. Kortom, een veelzijdige functie in een aangename werkomgeving!

Searched Profile

Onze ideale kandidaat heeft een passie voor koken en horeca! Je wil graag werken met voeding en het liefst in een stabiel systeem. Wij bieden je de kans om aan de slag te gaan in een grootkeuken van een gekend internationaal bedrijf! 

Hiervoor is geen enkele ervaring of opleiding vereist, enkel een gezonde dosis goesting om er in te vliegen en een flexibele ingesteldheid! Je kan overweg met keukengerei en bent hygiënisch ingesteld? Reageer dan snel, want jij bent de kandidaat die wij zoeken!

We offer

Je komt terecht in een groeiende onderneming. Een team van enthousiaste collega's die er voor zorgen dat je jezelf thuis voelt op de werkvloer en dagen vol afwisseling.

Interesse?  Stuur dan NU je CV en motivatie naar Manpower Herentals voor meer informatie. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Frituur medewerk(ster)

  Frituur BAM BAM Student job
  2222 Wiekevorst
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2019-07-29
  =job.status_text

  productie

  ASAP.be Student job
  2440 Geel
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Outdoor Flyer

  2-Challenge Student job
  2222 Itegem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: