Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Remouchamps

Wiams

Leerkracht of monitor in een taalstage in Remouchamps

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wiams organiseert sinds 1964 Engelse en Franse taalstages voor anderstalige jongeren. Wij zijn op zoek naar lesgevers en sport- en spelmonitoren die onze cursisten helpen en aanmoedigen bij het leren van een andere taal. De stages vinden plaats in de paas- en zomervakanties en duren, afhankelijk van de stage, 7 tot 10 dagen.

Job description


Je geeft les of werkt in de monitorengroep. Er zijn verschillende niveaus. We wisselen de lessen af met sport en spel, extra-muros activiteiten, workshops, ploegspelen, enz. Het gebruik van de doeltaal staat centraal bij alle activiteiten, alleen voor de 6- tot 12- jarigen wordt hierop uitzondering gemaakt.

Searched Profile

Er is geen minimale opleiding vereist. Studenten talen, lerarenopleiding, sport, jeugdbewegingsleiding hebben een streepje voor. Wij voorzien in extra begeleiding. Je bent wel minstens 18 jaar of je wordt binnenkort 18 jaar.

We offer

Je verdient 35,00 EUR/dag. Wij betalen voor je kost en inwoon.

Je doet extra werkervaring op (klasmanagement) in kleine klasgroepen (6 à 12 cursisten) en je schaaft je talenkennis bij. Je leert nieuwe mensen kennen en je leert samenwerken. Dat zijn extra troeven op de arbeidsmarkt.  Je verblijft in internaatsvorm (net als de cursisten). Ieder heeft zijn eigen kamer.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs