Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Luxurious Hotel Hosting

Luxurious Hotel Host

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent English: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Opstartend bedrijf dat enthousiaste en flexibele medewerkers zoekt om vermogende internationale gasten te verwelkomen in de stad Antwerpen. 

Job description

Als host ontvang je internationale toeristen die komen overnachten in de stad Antwerpen. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en verblijfplaats, krijg je een of meerdere gastenkamers toegewezen. Je verwelkomt de gasten en bent het aanspreekpunt voor eventuele vragen. Je rapporteert rechtstreeks aan bedrijfsleider met wie je een open, goed contact zal opbouwen. Je zal nooit meer dan twee uur per dag moeten werken.

Searched Profile

We zijn op zoek naar jongens en meisjes die vlot, voornaam en beleefd zijn. Je vindt het leuk om hartelijk en vriendelijk te zijn en gasten op hun gemak te stellen. Je spreekt vlot Engels en Nederlands. Kennis van de stad Antwerpen en toeristische plekken zijn een plus. We stellen een team samen dat flexibel kan werken zodat er dagelijks permanentie kan zijn tussen 12h 's middags en 21h 's avonds. Gelieve in jouw sollicitatie te specificeren welke dagen (maandag-zondag) en uren (12h-21h) je beschikbaar bent. Je zal nooit meer dan twee uur per dag moeten werken.

We offer

Wij bieden een zeer goed betaalde job aan die tussen de 12€ en 20€ per uur verdient, afhankelijk van jouw kwalificaties, kennis en ervaring. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs