Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Diksmuide

AmuseeVous

Maak culturele centrum in Diksmuide jongerenproof

 • Start date
  2019-10-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Mooss vzw werkt met kinderen, jongeren en hun begeleiders en leert over kunst en erfgoed via actieve werkvormen in de domeinen muziek, theater, dans, audiovisuele en beeldende kunsten.

Job description

Dit najaar gaat AmuseeVous trekt AmuseeVous opnieuw Vlaanderen rond om te checken hoe jongerenproof de culturele sector is. Voor onze doorlichting van het cultureel centrum in Diksmuide, zijn we nog op zoek naar een vrijwillige projectleider.

Ben jij kritisch ingesteld, hands on en wil jij graag mee de sector op zijn kop zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

WAT?

Bij een AmuseeVous-rapport stelt AmuseeVous een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’. Deze jongeren gaan na of het aanbod, de communicatie, … van het CC wel jongerenproof zijn. Ze komen 3 keer bij elkaar om hun bevindingen te bespreken en aanbevelingen voor te stellen om cultuur meer toegankelijk te maken voor jongeren. 

Wat is jouw rol in dit project? 
Als projectleider van het rapport in Diksmuide beheer je de vrijwilligerspool van dit project: je organiseert de brainstormsessies, je triggert de groep en schrijft nadien hun kritische noten en toffe aanbevelingen neer in een rapport. We gooien je echter niet helemaal alleen voor de leeuwen, want doorheen het hele project word je gecoacht en begeleid door het nationale team van AmuseeVous. 
 

PRAKTISCH?

Het gaat om 3 bijeenkomsten die zouden plaatsvinden van oktober tot en met november in Diksmuide. Jij bent de projectleider, dus jij bepaalt de data.  
Begin december stel je het rapport voor aan het personeel van Diksmuide. 

Searched Profile

MEEDOEN?
Tussen 18 en 26 jaar oud?
Een interesse in cultuur in de ruime zin van het woord?
Kan je je vrijmaken voor een drietal samenkomsten vanaf oktober?
Dan verwelkomen we je graag als projectleider voor Diksmuide!

We offer

Dit is een vrijwilligersengagement, maar je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 75 euro om de 3 bijeenkomsten voor te zitten en het rapport neer te schrijven. 
Daarnaast kan je steunen op onze expertise rond vrijwilligersbegeleiding, brainstormmethodes, … én verruim je je netwerk in de culturele sector: dingen die sowieso van pas komen. 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2018-05-28
  =job.status_text

  jobstudenten Action NIEUWPOORT

  t-interim Diksmuide Student job
  8620 NIEUWPOORT
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: