Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Hulshout

Manpower Herentals

Magazijnier m/v

 • Start date
  2018-07-30
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Job description

Tijdens het blokken door al aan het dromen van je zomerse uitstapjes en festivals? Groot gelijk! Maar vergeet ook niet uit te kijken naar een toffe studentenjob.

Wij zoeken nog 2 à 3 studenten voor de periode van 30/7 – 17/8 bij een klant van ons te Hulshout. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en dit in een tof team dat vlot te bereiken is en met de kans om nog meerdere zomers aan de slag te gaan. Tot je taken behoren laden, lossen, aanvullen, stocktelling, orde en netheid van het magazijn en basis administratief werk.

Searched Profile

Leeftijdvereiste is 18 jaar minimum, verder ben je een opgewekt persoon die graag in team werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Belangrijk is dat je beschikbaar bent in de gevraagde periode!

We offer

Een leuke bijverdienste in dagdienst, in een team met fijne collega's en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en woonwerkvergoeding. Daarnaast een leerrijke ervaring en een pluspunt op je CV!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Huiswerkbegeleider

  Het Bijlesbureau Student job
  3140 Keerbergen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Frituur medewerk(ster)

  Frituur BAM BAM Student job
  2222 Wiekevorst
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: