Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Opglabbeek

DHL

Magazijnmedewerker bij DHL Opglabbeek

 • Start date
  2017-09-15
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wil je graag werken bij één van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd? Ben je een Hogeschool of universitair student met minimum 1 lesvrije dag per week?
Dan ben je bij DHL aan het juiste adres!
De site DHL Supply Chain Opglabbeek stockeert materiaal, verwerkt en verstuurt zendingen. Ze zijn hiervoor op zoek naar een gemotiveerde en flexibele studenten!
 

Job description

Als student zal je worden ingezet als ondersteuning bij de picking&packingploegen. Je stelt orders samen, consolideert hen in de computer en zorgt voor een correcte verpakking. Je print het correcte verzendlabel uit en maakt de doos klaar voor verzending.

Searched Profile

DHL is op zoek naar enthousiaste studenten die nauwkeurig en precies kunnen werken. Je moet minimum 18 jaar zijn en zelf vervoer naar DHL kunnen voorzien, er is immers geen openbaar vervoer. Je werkt gedurende de week. Daarom heb je minimum 1 lesvrije dag per week zodat je 1 of meerdere dagen kan komen werken in combinatie met je studies. 


 

 

We offer

DHL biedt een afwisselende studentenjob met een aantrekkelijk uurloon. Daarnaast zijn er ook toekomstperspectieven wanneer de job je bevalt!

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Studentenjob broodjeszaak

  Happy Burger Student job
  3590 Diepenbeek
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: