Back to all Student jobs

Thumb

Student job

oostakker

DL-Interieur

marketing en communicatie adviseur

 • Start date
  2019-03-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Dl-Interieur is een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk. Wij maken leefkeukens en kasten op maat. Voor een totale interieurinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor werken wij samen met een aantal teams. Dl-Interieur staat voor kwaliteit tegenover een correcte prijs en een betrouwbare levenslange service.

Job description

Wij zijn op zoek naar een laatstejaar studente marketing, communicatie met kennis van IT en sociale media die ons kan helpen ons bedrijf meer zichtbaar te maken in het digitale tijdperk. In samenwerking met de zaakvoerders wordt er gewerkt aan een marketing plan voor de komende jaren om zo de groei van het bedrijf te optimaliseren.

Searched Profile

Wij zijn op zoek naar een laatstejaars student  marketing en communicatie met een goede IT kennis. Een creative geest met gevoel voor humor gekoppeld aan verantwoordelijkheidsgevoel is een must. Je bent pas tevreden als de opdracht is geslaagd.

 

 

We offer

Een kans om de huidige positie van een kleine KMO te upgraden via het digitale tijdperk. Je mag werken van thuis uit indien mogelijk of op kantoor in een huiselijke omgeving. Het loon is te bespreken.

 

 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs