Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

Relaxi Taxi - Massages en coaching

Masseur / Masseuse voor therapeutische massages

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: good English: basic
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Relaxi Taxi is een bedrijf dat op de meest persoonlijke en respectvolle manier therapeutische en relaxerende massages aanbiedt over heel Vlaanderen. Een andere, minder uitgevoerde activiteit is de coaching voor mensen die een dip hebben of waarbij het lichaamswerk (bepaalde massages) een impact heeft op de mentale toestand van de klant. Het unieke aan Relaxi Taxi is de mobiele dienstverlening: wij komen bij de mensen aan huis of bij de bedrijven aan de deur. 

 

 

Job description

We verwachten van de stagair dat hij/zij meedraait in de operationele werking van de massagepraktijk Relaxi Taxi. Dit behoeft geen voorkennis maar het spreekt voor zich dat bepaalde kennis van anatomie/fysiologie wel meegenomen is. Je zal gaandeweg een welleerd(e) therapeutisch masseur/masseuse worden, die indien gewenst onder onze bedrijfsnaam of op zelfstandige basis professionele massages zal kunnen uitvoeren. 

Searched Profile

Iedereen die een serieuze interesse heeft om professioneel masseur te worden, is welkom. De stage is een verrijking voor de schoonheidsspecialiten/s die op massagevlak relatief weinig ervaring opdoen tijdens de schoolmomenten. Ook ergotherapeuten en andere lichaamswerkers kunnen zich melden. Minimumleeftijd is 18 jaar, jonger kan maar heeft schriftelijke goedkeuring van de ouder(s) nodig. Het is vooral avond- en weekendwerk, maar bij voldoende praktijkervaring kan dit meer dagwerk worden.

We offer

Voor ondersteunend werk (klaarzetten op lokatie, eventueel admin werk, ...) krijg je 10 euro per uur, wanneer je massages uitvoert met begeleiding 20 euro per uur en bij een volledig zelf uitgevoerde massage krijg je 30 euro per uur (nadien bespreekbaar).

Je hoeft geen eigen transportvoorziening te hebben maar het is wel een pluspunt als je aan een meetingpunt kan afspreken om van daaruit samen naar klanten te rijden. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: