Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Koksijde

McDonald's Koksijde

McDonald's Koksijde

 • Start date
  2016-07-18
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

McDonald’s® is de grootste restaurantketen ter wereld. Sinds het begin in 1955 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met 34.000 restaurants in 118 landen. Per dag verkopen we onze Hamburgers en Frietjes aan meer dan 69 miljoen klanten.

In België hebben we momenteel 74 restaurants, waar in totaal 3300 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. En jij kunt daar één van zijn!

McDonald's® streeft ernaar een eerste keuze werkgever te zijn. Aandacht voor de basis - uitstekende Kwaliteit-, Service-, Netheidsnormen - alsook aandacht voor het personeel is essentieel.

Het succes in de restaurants is onder andere het resultaat van teamwork en tevreden en geëngageerde medewerkers. Eén van de doelstellingen is namelijk 100 % tevreden en geëngageerd personeel te hebben, zodat we ook 100 % tevreden klanten kunnen bedienen. Aan de basis van deze people business ligt natuurlijk motivatie, erkenning en waardering van de medewerkers, alsook het creëren van een goede teamspirit, correcte werkomstandigheden en flexibele uurroosters. Er wordt tevens veel aandacht besteed aan professionele opleidingen en trainingen.

Werken bij McDonald’s®, dat is niet alleen een kans op een carrière dankzij doorgroeimogelijkheden en interne promoties, maar voor jongeren ook een uitstekende eerste beroepservaring die hen in staat stelt positieve vaardigheden te verwerven voor een andere job.

Iedereen maakt kans op een job, diploma's zijn niet vereist en leeftijd en geslacht spelen geen rol: McDonald's® staat voor gelijkheid van kansen en diversiteit. Al wat je nodig hebt zijn eigenschappen zoals inzet, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, enthousiasme, motivatie, jonge teamgeest en dynamisme. Toon ons dat je de handen uit de mouwen kunt steken en daarbij je glimlach niet verliest. Dan is het mogelijk dat er een job voor je vrij is in één van de McDonald's®-restaurants in België. McDonald's® en zijn franchisenemers proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan je wensen indien je een deeltijdse job of een studenten job zoekt.

Best Workplace

Onderzoek van Great Place to Work® in samenwerking met de Vlerick Leuven Gent Management School heeft bevestigd dat: McDonald’s© een erg leuk bedrijf is om bij te werken. Sinds 2006 staan we in de rangschikking van beste werkgevers, sinds 5 jaar in de Top 5, in 2013 op de 1ste plaats en dit jaar op de 3de plaats van de Best Workplaces.

Job description

u kan bij ons terecht voor verscheidene functies.

kassamedewerkers, keukenmedewerkers en lobby-onthaal medewerkers.

alles wordt ter plaatse aangeleerd.

correcte verloning

15j = 7.95€

16j = 9.08€

17j = 10.22€

18j = 11.36€

we zijn ook steeds op zoek naar weekendwerkers.

Voor deze zomer is enkel nog de periode van 15/7 tot 15/8 beschikbaar.

u komt in een jong dynamisch team terecht!

tot gauw!

Searched Profile

gemotiveerd

teamplayer

hygienisch

goede beheersing van de nederlandse taal.

kassamedewerkers met kennis van de franse taal hebben een streepje voor.

enkel sollicitanten die hier wonen of verblijven tijdens de vakantie kunnen in aanmerking komen!

 

We offer

goede verloning

20/24/28  contracten. 36u enkel indien 18j of ouder.

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2021-01-30
  =job.status_text

  Keukenmedewerker

  Randstad Inhouse Plopsaland Student job
  8660 De Panne
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-12-19
  =job.status_text

  Zaalmedewerker Plopsahotel

  Randstad Inhouse Plopsaland Student job
  8660 De Panne
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: