Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Würst

Medewerker nieuw restaurant Gent

 • Start date
  2019-12-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends
 • Languages
  Dutch: good English: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Würst – wie zijn wij ?

Würst, het geesteskind van een topchef, is een jong dynamisch bedrijf met een vestiging in Leuven, een nieuwe vestiging in Gent vanaf 1 december 2019 en twee hippe vintage foodtrucks voor op events en festivals. Wij maken van de klassieke hotdog een verfijnd en bijzonder culinair gerecht; een krokant biobroodje terplaatse gebakken, een artisanale gepatenteerde würst en verrassende toppings.  Een enthousiast en ervaren team met een hart en trots voor Würst. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit.

Job description

"Do you like dogs? Do you like new friends? Do you like earning your own money? Würst is op zoek naar jou! We zijn terug van weg geweest in de wijste (studenten)stad van 't land! Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar de wijste studenten van 't land! 

We kijken er vol goesting naar uit om jullie de kneepjes van het Haute Dog maken bij te brengen, dit in een leuke sfeer en gezellige werkomgeving. Ben je gemotiveerd en gepassioneerd door food, mensen een leuke tijd te laten beleven en nieuwe ervaringen op te doen? Zoek niet verder maar laat van je horen!

Stuur ons je motivatie aan de hand van een mailtje, drop in DM via Instagram / Facebook, of schrijf een brief met je pluim en inkt! 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs