Back to all Student jobs

Thumb

Student job

AALST

Anna Pops

Mode ontwerp(st)er

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.
 

Job description

GENERATIE Z MAAKT ER WERK VAN. DE KOPERS VAN DE TOEKOMST.

Naast de overtuiging dat we met Anna Pops kunnen en zullen blijven groeien, hebben we een nieuw duurzaam concept uitgewerkt:  Repops

Overproductie van kledij, de milieu-impact bij de productie van kledij, de soms slechte sociale omstandigheiden waarin kledij wordt geproduceerd, enz... doet ons nadenken, net als veel van onze klanten. Meer en meer jonge mensen zijn zich bewust van de situatie en hebben de intentie hun consumptiegedrag te veranderen. 

Binnen Repops gaan we hier antwoord op formuleren in de vorm van kwalitatieve herwonnen kledij. Zo dragen we ons steentje bij tot de circulaire ecomie. Maar we willen meer en daarom zoeken we jou.

Word onze ontwerper van unieke kledij

We dagen je uit om van onze overstock, nieuwe kledingsstukken te ontwerpen. Dit mag zowel voor kinderen als voor volwassenen. Maak zaken waar jij helemaal wild van wordt (alsook je vrienden en vriendinnen :-) ).

Spread the word

Overtuig via sociale media de rest van wereld omtrent de mogelijkheden van creatief aan de slag te gaan met overstock. Het kan gaan over een voor-en-na, de challenge met anderen, een timelaps van ontwerp tot realisatie, ...

 

Searched Profile

WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste mode-stagiair of student(e) met voldoende mode gevoel. Vlot ontwerpen en opportuniteiten zien zijn een groot pluspunt, een aangenaam karakter een nog groter :-)

 

We offer

ONS TEAM

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer. We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervaren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid.

 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2021-04-06
  =job.status_text

  Monitor PAASVAKANTIE in Asse

  Idee Kids vzw Student job
  1730 Asse
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Bijlesgever fysica

  Het Bijlesbureau Student job
  1700 Sint-Ulriks-Kapelle
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: