Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Aalter

Het Sporteiland VZW

Omnisport- / sportmonitor / (student) Leerkracht LO

 • Start date
  2019-04-08
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het Sporteiland VZW is een vzw die kwaliteitsvolle sportkampen verzorgt in Bottelare, Lemberge, Bellem, Aalter en Ursel tijdens de paas- en zomervakantie. Ons team van ervaren monitoren doet er alles aan om kinderen een onvergetelijke sportieve en/of creatieve vakantie te laten beleven. Neem gerust een kijkje op onze website om de sfeer op te snuiven.

Job description

Tijdens de Paas- en/of zomervakantie gaan onze moni’s aan de slag met een groepje van ongeveer 16 kinderen. Ze zorgen ervoor dat zowel jong als oud steeds weer een verrassende en plezante vakantie kunnen beleven. Met hun enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, humor en spontaniteit proberen ze elke deelnemer mee te nemen in een onvergetelijke kampervaring. Spelend ontdekken, kennis maken met nieuwe vrienden, blijven bijleren, actief en sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier maken. Daarvoor staat het Sporteiland met al zijn monitoren!

De sportmoni’s zijn steeds enthousiast om de kinderen te laten kennis maken met sport en spel en dit gedurende de Paas/Zomervakantie. Ze zorgen voor structuur en variatie en differentiëren waar nodig zodat elke groep of kind plezier kan beleven.

Searched Profile

(student) leerkracht lager onderwijs, (student) leerkracht lichamelijke opvoeding (LO), (student) leerkracht, pedagogisch geschoold of in opleiding, monitorendiploma is een pluspunt.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-07-08
  =job.status_text

  Administratief bediende

  Manpower Deinze Student job
  9800 GENT/KORTRIJK
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: