Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Rebel Ports & Logistics

Ontwikkeling Planningstool

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Rebel Ports & Logistics is het strategisch programma binnen Rebel België dat instaat voor de beantwoording van strategische transport-economische vraagstukken, bijna altijd gesitueerd op het publiek-private snijvlak én steeds sterk maatschappelijk georiënteerd (en geëngageerd). 

 

In essentie komt het aanbod van Rebel Ports & Logistics neer op  de onderscheidende combinatie van marktgedreven transporteconomische / supply chain kennis en unieke model(leer)vaardigheden die toelaat om uiterst flexibele beslissings- en monitoringsinstrumenten te bouwen, die maximaal beleidsondersteunend en sturend kunnen zijn. Rebel Logistics heeft hiervoor:

Uniek opgebouwde marktkennis over de totale logistieke keten, gaande van verladers, logistieke dienstverleners, binnenvaartoperatoren, terminaloperatoren en zeehavens.
Ervaring met implementeerbare innovatieve logistieke concepten, onder meer in de sector van recycling,…
Altijd de focus op de berekening, maakt waar nodig en wenselijk de juiste maatschappelijke koppelingen, om zo een onderbouwd, strategisch en marktconform advies af te leveren (concurrentiepositie Belgische binnenvaart, strategische ondersteuning IOK,…);
Unieke ervaring en kennis in huis die een snelle en adequate doorvertaling mogelijk maakt van complexe beleidsvraagstukken in concrete aanbevelingen en acties, wat de logistieke potentie van Vlaanderen / Vlaamse havens maximale en versnelde kansen biedt.

 

Rebel onderscheidt zich door niet enkel de 'wat'-vraag te beantwoorden, maar ook en vooral de 'hoe'-vraag die leeft bij haar klanten. Rebel is sterk inhoudelijk gedreven en hanteert waarden als respect, onafhankelijkheid van mening en integriteit, zowel intern als naar klanten en maatschappij toe.

 

Tenslotte is Rebel zelf een ondernemersplatform, waarbinnen werknemers met een goed business plan of idee financiering kunnen vinden vanuit de Rebelgroup Holding voor de opstart van hun eigen bedrijf.

Job description

Binnen Rebel hebben we momenteel een planningstool die in Excel opgemaakt is. We zouden deze graag professionaliseren door hier een webbased tool van te maken. Jouw taak bestaat erdan ook in om deze tool van scratch op te bouwen.

Searched Profile

IT Ontwikkelaars

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: