Back to all Student jobs

Thumb

Student job

BRUXELLES

O.P.I Benelux

OPI zoekt enthousiaste jobstudent(e) communicatie/marketing

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: excellent English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Als invoerder van OPI producten voor België en Luxemburg zetten we steeds ons beste handje voor, letterlijk dan. OPI is wereldwijd gekend voor kwaliteitsvolle hand- en voetverzorgingsproducten en wie weet staat er ook bij jou een nagellakflesje in de badkamer te blinken. We richten ons vooral op B2B, wat betekent dat onze klant voornamelijk professionals zijn met een schoonheidssalon. Ons enthousiast en dynamisch team kan je terugvinden te Neder-Over-Heembeek, tussen Vilvoorde en Brussel, en is dus makkelijk bereikbaar.

Job description


Om het werk van ons marketingteam wat te verlichten zijn we op zoek naar een student die tijdens het academiejaar graag een centje wil bijverdienen. Ben je minstens 1 dag in de week vrij? Dan ben jij misschien wel de student die we zoeken! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag ga je op zoek naar nieuwe bloggers of influencers, schrijf je een blogartikel of plan je postjes in op onze sociale mediakanalen, de volgende plaats plaats je de nieuwe collectie op onze webshop. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

Searched Profile

Wij zoeken een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! We hebben heel wat verschillende taken op het programma staan dus flexibiliteit is belangrijk! Kan je werken met Indesign of Photoshop? Dan heb je alvast een streepje voor! Een goede kennis van het Engels en Frans is een must! Ervaring binnen een communicatie of marketing team is mooi meegenomen. 

We offer

Wij bieden een flexibele en leuke studentenjob (jij bepaalt zelf de dagen dat je wil komen werken) in een fijn team! Werken bij OPI is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en staat mooi op je cv. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs