Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Geel

Euro Gijbels

orderpicker

 • Start date
  2017-10-16
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: basic English: basic
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Euro Gijbels, een gevestigde waarde in de groenten- en fruitsector is dringend op zoek naar orderpickers. Dit familiebedrijf is op zoek naar heel wat gemotiveerde kandidaten om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Job description

Als orderpicker zal je alle bestellingen klaarzetten bij de verschillende klanten. Je gaat rond met een handmatig transpalet en ziet dat alle bestellingen bij de juiste klanten geplaatst worden. Je werkt altijd 's avonds, de opstart is steeds voorzien om 16u30 en je werkt tot het werk gedaan is.

Heb je oog voor detail en zie je een functie als orderpicker wel zitten? Laat dan zeker van je horen!

Searched Profile

We zijn op zoek naar gemotiveerde harde werkers. Ervaring is absoluut niet vereist, de job kan makkelijk aangeleerd worden. Studenten kunnen we ook steeds gebruiken maar dan moet je wel 18+ zijn.

Zoek je een bijverdienste en ben je bereid om in de avonduren te werken? Weet je van aanpakken en leer je snel bij? Dan bij jij de persoon die we zoeken!

We offer

Euro Gijbels biedt een job aan als orderpicker, je werkt steeds vanaf 16u30 en hebt een flexibel einduur. Je kan op twee verschillende afdelingen terecht komen waar het loon rond de 12euro/uur ligt. De uren die na 22u gewerkt worden, worden automatisch aan 130% betaald.

Zoek je een job waar je snel kan starten en enkele dagen in de week wat kan bijverdienen? Stuur dan snel je CV door en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Olen

  H&M Student job
  2250 olen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Mol

  H&M Student job
  2400 Mol
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: