Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Tessenderlo

ASAP.be Tessenderlo

Orderpickers

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België. Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk. 
 
ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Job description

Onze klant is een grote speler op de markt van dierengezondheid. Voor het magazijn in Beringen zoeken zij student orderpickers op afroepbasis om hen bij te staan in de drukke momenten. Je staat voornamelijk in voor het orderpicken met de hand of met een handscanner, van zowel geneesmiddelen als dierenvoeding. Af en toe kan er inboundwerk bij zijn, dan sta je in voor het wegzetten van geleverde producten. 

 

Searched Profile

Je kijkt orders na van bestellingen die klaargezet werden voor de klant. Je kan nauwkeurig werken aan een vlot tempo. Aangezien je ook zakken met dierenvoeding zult moeten behandelen, is een goede fysieke conditie aangewezen. 
We zijn op zoek naar studenten 18+ die tijdens het schooljaar regelmatig willen werken (dus niet enkel tijdens de schoolvakanties).

We offer

Als student zal je werken in het magazijn van een leverancier van dierenvoeding en dierengeneesmiddelen. Momenteel zoeken we studenten die een of meederere dagen door de week beschikbaar zijn om in dagpost te werken. Je kan zelf aangeven welke dagen in de week je zou kunnen werken, op die manier kan je jouw lessenrooster perfect combineren met een studentenjob. In de dagpost wordt er gewerkt van 7u tot 15u.  Let op we zoeken studenten die beschikbaar zijn door de week, op zaterdag en zondag is het magazijn gesloten. Je werkt aan een bruto-uurloon van €10.90. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  hulp op de werf

  Atelier Allerhanden Student job
  2430 Laakdal
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2021-02-14
  =job.status_text

  Chauffeur / afleveraar

  ASAP.be Tessenderlo Student job
  3980 Tessenderlo
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  verpleegkundige taken

  VZW Sint-Annendael Grauwzusters Student job
  3290 Diest
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: