Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Harelbeke

CoSa Verde

promotie en verkoop van ecologisch product

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

ontwikkelen, produceren en commercialiseren van ecologische producten voor een duurzamere wereld!

Job description

Laat ons iets doen om er een betere wereld van te maken! In plaats van alles te gaan opruimen, gaan we er voor zorgen dat met preventie en de juiste producten op de markt, er geen afval meer moet opgeruimd worden. 50% van de opgehaalde afval door bijv organisaties zoals mooimakers zijn sigaretten peuken. 

help mee om een ecologisch product definitief in de markt te lanceren door display's te gaan promoten en  aanbieden bij de verschillende verkooppunten in vlaanderen(bijv krantenwinkels, evenementen, tabakswinkels, pompstations, etc...).

Heel leerrijk - een job die de wereld zal helpen - en waar je veel meer kan verdienen dan gaan betogen in Brussel :-)

Searched Profile

Wij zoeken studenten die mee willen helpen aan een positief ecologisch project, het verschil kunnen maken voor deze wereld.(een tof ecologisch product)

Een vlotte babbel hebben en graag in het volk vertoeven.

Studenten die zelfstandig kunnen werken.

Werkuren zijn heeeel flexibel. Kan tijdens de week, in het weekend, of wanneer je even tijd hebt, zolang dit op voorhand goed is afgesproken.

Rijbewijs is vereist

We offer

een heel interessante en afwisselende job, waarbij je display's met ecologische producten naar verschillende krantenwinkels, pomp stations, tabakswinkels, evenementen, etc... aanbiedt.(er zijn wel 10 000potentiële verkoop punten in Vlaanderen.  De eerste test verkoop had een slagingspercentage van 95%. Als verkoper krijg je een goed basis loon, met heel aantrekkelijke bonus systeem daarbovenop! Na een korte testfase, mag de student dan in overleg zelf zijn uren in de week kiezen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs