Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Duffel

Barracuda unincorporated

Promotie medewerker

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

We zijn een onderneming die staat voor bedrijfsactivatie van bepaalde merksen zoals AB Inbev, Play doh, Ben&Jerry's etc. Wij zullen voor deze merken geregeld gratis samples uitdelen om zo de bekendheid van het product te vergroten en mensen een leuk moment in hun dag te bezorgen. Het is een gevarieerde job waarbij je doorheen het jaar zelf kan kiezen aan welke evenementen je deelneemt. We werken o.a. in Antwerpen, Gent, Brussel etc. Lijkt dit iets voor jou? Stuur me gerust een berichtje.

Vriendelijke groeten

Venuto Pynaerts ( Barracuda)

Job description

We hebben promo's nodig die vooral zin hebben om te werken, voor iedere gemotiveerde persoon is er wel een job die bij hem/haar past. We werken voor biermerken dus indien je kan tappen zit je hier juist, we bieden ijsjes van Ben&Jerry uit dus wanneer je dit leuk vind kan je makkelijk aan de slag.  Indien je goed bent met kinderen hebben we ook jobs van Play-doh. We doen bovendien ook routings dus mensen die graag met de auto rijden kunnen ook bij ons terecht. We hebben zoveel verschillende soorten profielen nodig dus wanneer je zin hebt om te werken en een juiste instelling hebt kan je zeker bij ons terecht.

Searched Profile

Een goeie promo is iemand die gemotiveerd is, zijn/haar afspraken nakomt, zijn/haar mening ( op een respectvolle manier) durft te geven en het beste wilt geven op zijn/haar werk. 

We offer

Extra talenkennis is niet verplicht maar indien je echt goed bent in een andere taal mag je dit er zeker bijzetten.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-10-01
  =job.status_text

  Online marketeer

  Toreon Student job
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: