Back to all Student jobs

Thumb 72672210f1ceb94c4025a4afac548d0c653173a3

Student job

Wilsele

Manpower

Receptionist(e) met sterke talenkennis

 • Start date
  2018-08-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren. 

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren.

Job description

Als receptionist(e) is het jouw verantwoordelijkheid om de hotelreceptie te bemannen. Je zorgt voor een kwalitatieve inschrijving en check-out van de gasten, je overhandigt de sleutels en je geeft informatie waar nodig. Daarnaast zal je de telefoonpermanentie garanderen en e-mails beantwoorden, alsook reservaties uitvoeren. Af en toe dien je ook een drankje te serveren aan de lobbygasten. 

Je zal in de maand augustus gemiddeld 20 à 30u/week werken (zowel doorheen de week als in het weekend) en nadien tijdens het schooljaar ben je ook beschikbaar om +/- 2 dagen per week aan de slag te gaan! 

Searched Profile

Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans én Engels, zowel schriftelijk als mondeling? Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar en kan je werken in  shiften tussen 06u00-22u00, zowel doorheen de week als in het weekend? Hiervoor dien je 18+ te zijn! Heb je een professionele presentatie, ben je klantvriendelijk ingesteld en flexibel? Kan je een eerste relevante werkervaring aantonen? Raak je vlot met eigen vervoer tussen 6u en 22u aan de locatie langs de autostrade te Heverlee? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

We offer

Een leuke en zelfstandige studenten job in een dynamische omgeving!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2019-04-23
  =job.status_text

  Employé d'éducation

  CLIP Taalvakanties vzw Student job
  3001 Heverlee
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: