Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Wilsele

Manpower

REDDER Sportcomplex Leuven, Rotselaar of Wilsele!

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren. 

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren.


Voor een zwembadcomplex in Wilsele-Putkapel, Leuven en Rotselaar zijn we op zoek naar Hoger Redders! We zijn op zoek naar STUDENTEN of NIET-STUDENTEN. Zowel een voltijdse als deeltijdse betrekking zijn mogelijk!

Job description

Als redder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembadgedeelte. Je leeft de veiligheidsprocedures na en de poetsschema's, met oog op een optimale veiligheid en hygiëne. Bij extra activiteiten verzorg je ook de animatie.

Searched Profile

Heb je een uitstekende kennis Nederlands? Ben je in het bezit van een diploma Hoger Redder met een recente bijscholing (ten laatste behaald in 2018)? Ben je positief en open ingesteld, bruis je van energie? Flexibel en sociaal? Beschik je daarnaast over tonnen verantwoordelijkheidszin? Dan ben jij allicht de kandidaat die we zoeken!

We offer

Je komt terecht in een informele werkomgeving, waar je de kans zult krijgen tal van opleidingen te volgen!

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: