Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Brussel

Jaimy

Sales Hero (m/v/x)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Stel: je zekeringkast is ontploft omdat je de hele nacht hebt zitten Netflixen. Na een geslaagd rondje blussen weet je niet hoe of waar je een goede vakman kan opduikelen. Enter Jaimy.be. Jij post een korte omschrijving plus foto van je verkoolde zekeringkast op ons platform, en wij gaan op zoek naar een geschikte match tussen jou en een goede vakman in de buurt. En ja, dat is een groeiverhaal, onder meer via exposure op vtm en Vitaya, en de back-up van solide partners als Belfius en Boston Consulting Group.

Job description

Eén superheld maakt de lente niet. Da’s geen erg, bij Jaimy mikken we op een zwoele zomer met een héle zwerm vol superhelden. Bij ons dragen die superhelden de kleurrijke outfit van Sales Hero, en samen vormen ze het Customer Success Team. Dat team staat in voor een onvergetelijke én onberispelijke service voor een groeiend aantal particuliere klanten en vakmannen op Jaimy.be. And that’s where you come in, om samen met je nieuwe collega’s een flitsende sequel aan dat succesverhaal te breien!

We zijn niet meteen ideaal geplaatst om objectief te oordelen, maar Jaimy ís gewoon een reuzehandige tool voor mensen met twee linkerhanden. Of voor wie geen zin heeft om lukraak vakmannen uit het telefoonboek te gaan spammen met vragen en offerte-requests. Wij maken er een erezaak van om zo snel mogelijk een passende vakman te vinden voor die ontplofte zekeringkast. Of voor elke andere herstelling- of renovatie-opdracht die op ons platform gedropt wordt.

Jobomschrijving:

Sit back and relax? Dan ga je best solliciteren voor een plekje in een testpanel voor sofa’s en zitzakken. Als Sales Hero bij Jaimy ben je een soort professionele matchmaker tussen particuliere klanten en professionele vakmannen. Aanvankelijk is er soms niet meteen de juiste klik tussen beide partijen, of ontbreekt het aan een vleugje chemie. Dan is het aan jou om dat smeulende vuurtje aan te wakkeren.

Hoe dat in zijn werk gaat? Wel, de vakman twijfelt bijvoorbeeld nog een beetje, of hij vindt hij de omschrijving en/of de foto’s van de opdracht wat te vaag. Dan ben jij z’n wingman, en ga je bij de opdrachtgever op zoek naar meer details om de match te laten voltrekken. Omgekeerd geldt hetzelfde: de klant post bijvoorbeeld een opdracht die niet meteen van straat raakt. Dan is het aan jou om een handje te helpen en een stoere vakman of vakvrouw met het juiste profiel uit onze database te filteren. Dat doe je bij voorkeur per telefoon, met de vraag of hij/zij interesse heeft in het uitvoeren van de opdracht in kwestie.

Behalve de fanmail aan jouw adres, beantwoord je als Sales Hero nauwgezet en consequent de vragen van klanten en vakmannen. Tegelijk hou je alle (aan)vragen van klanten nauwgezet bij via onze online marketingtools.

Searched Profile

Jouw belangrijkste vaardigheden:

 • Beschik je over (enige) ervaring in Sales of Customer Services? Da’s meegenomen. Indien niet: geen man/vrouw overboord. Dan overtuig je ons wel met je tomeloze enthousiasme en motivatie. Toch?
 • Jij werkt graag gestructureerd en planmatig, én je wil all the way gaan om je sales-objectieven te halen.
 • Dat je klantvriendelijk, commercieel en leergierig bent, lijkt ons een open deur intrappen – daar maken we verder geen woorden aan vuil.
 • Je vlotte babbel is legendarisch, net als je scherpe en analytische geest. En je kwinkslagen, natuurlijk (al komen die ook handig van pas bij de afterwork drinks).
 • Je bent één en al oor voor het verhaal en de bekommernissen van de klant. Tussen de regels – en de occasionele smalltalk door – heb je de vraag al begrepen. Nog voor die gesteld is, bij wijze van spreken. In één adem stoom je door naar een oplossing waar iedereen content mee is.

Extra points of interest:

 • Ook al heb je twee linkerhanden, interesse in bouwen en renoveren komt handig van pas in je klantencontacten. Doe-het-zelf, maar dan véél beter.
 • Rome wasn’t built in a fortnight. En ook niet op Fortnite. Om maar te zeggen: je maakt er ’n erezaak van om je telefoon op te nemen als-ie rinkelt, en even snel je e-mails of chat-requests te beantwoorden.
 • Liever investeren in een goede koffiemachine dan in een prikklok, zo dachten we bij jaimy. Je werk zit erop als al je klanten thuis zitten mijmeren over het geweldige contact met jou.
 • Nederlands is zeg maar je ding. Of Frans. Extra punten bij een mooie combinatie van de twee.
 •  ‘STRESS! PANIEK! ALARM!’ is je eerste reactie bij deadlines of een kapotte stressbal? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Keep calm and, eh, keep calm. Altijd & overal.
 • Eden Hazard is een echte teamspeler. Maar het zijn toch z’n individuele acties die we onthouden. Idem wat betreft deze functie bij jaimy. Samen met je collega's timmer je elke dag aan een steeds betere service en organisatie. En reken maar dat we al jouw fantastische een-tweetjes, dribbels en ideeën nodig hebben!
 • Je omarmt nieuwe software-toepassingen met de snelheid van een glasvezelkabel.
 • Geen work zonder afterwork bij jaimy, en als zeker niet als je team net een slam-dunk met mooie cijfers heeft gescoord.

We offer

An offer you can’t refuse:

Voor al dat enorme talent mag je natuurlijk iets in ruil verwachten. Iets à la:

 • Een aantrekkelijke verloning.
 • Een serieus boeiende werkomgeving, met weinig kans op routine.
 • De spirit van een tech-savvy start-up, met doorgroeimogelijkheden.
 • Een coole werkplek in Brussel, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • En hadden we die koffiemachine eigenlijk al vermeld?
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs