Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Oostkamp

Sw@p Solutions

Student call agents gezocht!

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Als SWAP SOLUTIONS willen wij onze klanten laten genieten van het meest optimale telecompakket alsook het beste energietarief op de markt aanbieden. Hierdoor zijn wij een erkende partner van Telenet business, Ringover (digitale telefonie) alsook van Lampiris.

Job description

Ben je mondig en in het bezit van een groot vermogen aan overtuigingskracht? Luisteren is één van jouw topkwaliteiten? Kick je op resultaten behalen & schrikken telefoongesprekken je niet af? Kan je een nee omzetten naar een ja? Heb je zin om samen met medestudenten te werken in een jonge en dynamische sfeer? Sta je steeds positief en met veel enthousiasme in het leven? Goed nieuws! Dan zijn wij naar elkaar opzoek! Wij hebben jou nodig om onze Jedi's en Tsaars (ook wel onze junior en senior accountmanager genoemd) hun agenda te helpen aanvullen.

Nog geen ervaring met bellen, telecom of energie? Absoluut geen probleem! Je gaat van start met een interne opleiding en zal blijvend gecoacht en geholpen worden waar nodig. Nog minstens 8 uur vrij naast je lessenrooster en op regelmatige basis beschikbaar? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op! Tot binnenkort!

Searched Profile

- Hogeschool student zijn of in aanmerking komen voor onder een studentenstatuut te werken

- Perfect de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondelijk machtig zijn

- Op regelmatige basis tijdens de kantooruren beschikbaar zijn

We offer

Ons kantoor is gelegen te Oostkamp, omwille van de huidige corona maatragelen dien je hier enkel aanwezig te zijn voor jouw opleiding. Opvolging en ondertsteuning zal later vanop afstand gebeuren, zo kan je gewoon van bij jou thuis of van op jouw kot aan het werk!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs