Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Wavre

Hays

Student farmaceutische dossierbehandeling

 • Start date
  2015-07-01
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: good English: good French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Hays Life Sciences is an international recruitement company with different area's of expertise: Life Sciences, Engineering, Office Professionals, Sales and Markteting, IT, Finance, ...

Job description

Hays Life Sciences is op zoek voor een grote internationale farmaceutische speler in de industrie naar 2 studenten (1 in juli en 1 in augustus) om de patientendossiers te updaten en op te volgen rond diabetes. Je zal de administratieve aspecten opvolgen en beheren. Je zal meehelpen aan de organisatie van de dossiers en aanpassingen hierin, alsook met technische woordenschat, bijhouden. De job is gevestigd in Heist op den Berg en is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Searched Profile

Ben je student in geneeskunde, farmacie of biomedische? Heb je zin om via een studentenjob een eerste voet te zetten binnen de farmaceutische industriewereld? Idealiter heb je een goede beheersing van het Nederlands, Frans en Engels. Je bent beschikbaar in de maand juli of augustus? Je kan vlot omgaan met de medische en farmaceutische technische woordenschat.

We offer

We bieden een studentenjob in de farmaceutische wereld en in een internationale werkomgeving.

Interesse of ken je iemand die daar interesse in zou hebben? Solliciteer dan nu!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs