Back to all Student jobs

Thumb

Student job

MECHELEN

Unique Office

Student IT Assistent (m/v) Mechelen

 • Start date
  2019-06-07
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Onze klant, is een wereldwijde speler, actief in biotechnologisch onderzoek.

Job description

Ben je student en op zoek naar een mooie bijverdienste?

Voor een farmaceutisch onderzoeksbedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega op de afdeling planning en reporting.

Je taken: Implementatie applicaties bij de klant: Je staat dagelijks in contact met de eindgebruikers en helpt hen verder met het gebruik van bestaande applicaties. Deze applicaties zijn een verscheidenheid aan op maat gemaakte in- house applicaties, SaaS- applicaties en bedrijfsbrede applicaties op basis van verschillende technologieën en architecturen. Je wordt desgewenst ook actief betrokken bij het geven van training voor eindgebruikers en helpt hen bij het implementatieproces.

Searched Profile

Je bent beschikbaar in de maand juli te werken en je spreekt een mondje Frans en Engels.  Je bent correct, vriendelijk en vlot. Je bent professioneel en discreet. Je bent communicatiefvaardig (zowel face to face als via telefoon). Affiniteit met IT/computer.

 

We offer

Wij bieden je een toffe studentenjob met veel afwisseling. Aantrekkelijke verloning. Een farmaceutisch onderzoeksbedrijf in Mechelen. Maand juli 2019.

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Magazijn kuisen 4u/week

  Student job
  2550 Kontich
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: