Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Oostkamp

Sw@p Solutions

Student Junior Accountmanagers telecom/energie gezocht!

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Als SWAP SOLUTIONS willen wij onze klanten laten genieten van het meest optimale telecompakket alsook het beste energietarief op de markt aanbieden. Hierdoor zijn wij een erkende partner van Telenet business, Ringover (digitale telefonie) alsook van Lampiris. Om onze klanten deze service te bezorgen zijn wij dagelijks onderweg en opteren wij een persoonlijke aanpak en springen binnen bij onze (potentiële) klanten!

Job description

Ben je mondig en in het bezit van een groot vermogen aan overtuigingskracht? Luisteren is één van jouw topkwaliteiten? Kick je op het behalen van resultaten? Kan je een nee omzetten naar een ja? Heb je zin om saleservaring on the field te verwerven in een jonge en dynamische sfeer? Sta je steeds positief en met veel enthousiasme in het leven? Goed nieuws! Dan zijn wij naar elkaar opzoek!

Searched Profile

Zijn de nodige kriebels aanwezig en de nieuwsgierigheid om jouw eerste stappen in de saleswereld te zetten? Volg je bijvoorbeeld nu een verkoop/marketing gerelateerde opleiding en kijk je al uit naar jouw eerste job?

Wat heb je nog meer nodig? Een rijbewijs B!
Indien je nog beschikt over een voorlopig rijbewijs, dan liefst wel één waarbij je toelating hebt om zonder begeleider te rijden. Heb je al een eigen wagen of kan je op regelmatige basis bijvoorbeeld de wagen van jouw ouders gebruiken? Top! Tankkaart en/of firmawagen is anderzijds ook bespreekbaar.

Nog geen ervaring met telecom of energie? Nog geen ervaring in sales? Absoluut geen probleem! Je gaat van start met een interne opleiding en zal blijvend gecoacht en geholpen worden waar nodig. Nog minstens 8 uur vrij naast je lessenrooster en op regelmatige basis beschikbaar? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op! Kom vrijblijvend bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en misschien worden wij wel binnenkort collega's!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Sales Assistant Calzedonia Brugge

  Calzedonia Finanziaria S.A Belgium Branch Student job
  8000 Brugge
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: