Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Boortmeerbeek

DHL

Student magazijnier DHL Pharma

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

DHL is één van de grootste logistieke bedrijven die er bestaat. Jij zal aan de slag gaan bij DHL Pharma te Boortmeerbeek. Wij zijn op zoek naar al dan niet ervaren maar gemotiveerde en enthousiaste magazijniers.

Deze site is gespecialiseerd in pharmaceutische middelen. Binnen DHL Pharma zijn er verschillende afdelingen met hun eigen specificaties. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de logistieke wereld.

Houd jij van een aangename werksfeer? Dan moet je zeker verder lezen! 

Job description

Je zal terwerkgesteld worden als student-magazijnier. Jij staat in voor een optimale en kwalitatieve verwerking van de zendingen (inkomende en uitgaande) in het magazijn volgens de standaardnormen van DHL.

Wij zoeken studenten die gemotiveerd zijn om in een dagdienst te werken, dit wil zeggen dat je opstart tussen 8h en 10h30 en je werkdag eindigt tussen 16h en 19h. Je zal werken op de afdeling 'piece picking'. Dit wil zeggen dat je de losse producten in grotere verpakkingen plaats. Dit vraagt een nauwkeurige behandeling en verwerking.

Searched Profile

Heeft de Nederlandse taal geen geheimen meer voor jou? Heb je al reeds in de logistieke sector gewerkt en ben je een harde werker? Kan jij je gemakklijk zelfstandig verplaatsen naar het werk? Ben jij iemand die nauwkeurig kan werken en zich flexibel kan opstellen?

Herken je jezelf hierin? Dan is dit de ideale job voor jou!

We offer

samen met DHL streven we ernaar om te werken met een weekplanning, je zal ingezet worden wanneer jij beschikbaar bent. Je kan je verwachten aan een uurloon van €13,1035 én extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 EUR per gewerkte dag. Buiten dit alles bieden we je een leuke en leerrijke werkomgeving aan! Solliciteer snel door jouw CV en je motivatie door te sturen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: