Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Zelzate

AGO Zelzate

Student productiemedewerker

 • Start date
  2018-03-01
 • Schedules
  Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: medium
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Wil je graag deel uitmaken van een geolied team dat zich elke dag inzet voor het bedrijf? Ben je 18 en beschik je over eigen vervoer? Ben je enkele weken beschikbaar in de krokus-,paas-, en of zomervakantie, dan ziet Adient je graag komen! Ook studenten die zich vrij kunnen maken op een maandag of vrijdag worden graag ingepland!

Job description

Beetje krap bij kas, maar wil je graag toch dat ticket voor hét concert van het jaar. Staat je bankrekening op een laag pitje, maar dagdroom je al van die citytrip deze zomer? Bij Adient in Assenede zijn gemotiveerde studenten die hun handen uit de mouwen willen steken meer dan welkom. Werk mee aan de opbouw van de bekleding van voor-en achterbanken voor Volvo Cars en meld je aan bij AGO Jobs & HR te Zelzate.

Searched Profile

Ben je student en gemotiveerd om een centje bij te verdienen tijdens de vakanties? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

We offer

Je werkt in een 2-ploegenstelsel in de buurt van Assenede. Je verdient een mooi loon zodat je op geen tijd weer die bankrekening hebt aangespekt. Bovendien krijg je per gewerkte dag nog een maaltijdcheque, waarmee je dan eventueel nog een goede deal kan sluiten met je ouders.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  digitale marketeer

  Pascal Claeys Student job
  9971 Kaprijke
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: