Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Alken

Kolu, Walu

Student techniekers HVAC

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Als digital first start-up met een hart voor HVAC zijn wij op zoek. Zorgen wij ervoor dat techniekers kunnen doen wat hun hartje begeert: zich volcontinu bezighouden met de installatie van gastketels (cv) of aircosystemen. We besparen de technieker tijd en werk door de administratie, marketing en planning voor onze rekening te nemen. Dankzij onze digitale aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op scherpe prijzen die gepaard gaan met kwalitatief werk

Job description

Ben jij een gedreven student HVAC nog op zoek naar een bijverdienste? Neem dan gauw contact op met ons. Wij bieden je de mogelijkheid als student praktijkgerichte ervaring op te doen door mee te draaien met ons netwerk van techniekers, verspreid over heel Vlaanderen! 

 

Searched Profile

We zijn op zoek naar studenten die koeltechnieken of centrale verwarming studeren én van wanten weten. Een harde werker die graag resultaten ziet en pas tevreden is wanneer onze klanten dat zijn. Heb je niet alleen oog voor kwalitatief werk, maar leer je graag on the job bij? Dan is dit dé opportuniteit om de handen uit de mouwen te steken. 

We offer

Dankzij ons uitgebreid en gespecialiseerde netwerk, kunnen wij je de mogelijkheid bieden bij een goed technieker je eerste werkervaring op te doen. Wie weet, als je later graag als zelfstandige aan de slag wil, kan je bij ons meteen aanvangen na je studies. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Zaalmedewerker

  Wasbar Hasselt Student job
  3500 Hasselt
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Keukenmedewerker

  Wasbar Hasselt Student job
  3500 Hasselt
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Chauffeur B Verhuizingen

  24/7 Chauffeursdiensten Student job
  3500 Hasselt
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: