Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Kortrijk

EMAKERS

Studenten fotografie die willen bijverdienen en een portfolio opbouwen

 • Start date
  2017-09-14
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap dat u alle benodigde bouwblokken kan bieden voor de ontwikkeling en exploitatie van uw online verkoop en service. Het totaalaanbod van EMAKERS is specifiek afgestemd op de wensen en noden van makers en (merk) fabrikanten.

Job description

Met regelmaat heeft EMAKERS projecten waarbij productfotografie, portretfotografie en/of sfeerbeelden gemaakt moeten worden voor digitaal gebruik op bijvoorbeeld de website van onze klanten. Graag werken we hiervoor samen met studenten fotografie, die zo in staat zullen zijn een portfolio op te bouwen en bij te verdienen.

Searched Profile

Je studeert fotografie, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, hebt oog voor detail en bent kritisch op eigen werk. Je kan je aanpassen aan verschillende stijlen en hebt de mogelijkheid om (een selectie van) de foto's achteraf te bewerken.

We offer

We bieden een goed uurloon op basis van ervaring en prestatie. Opdrachten kunnen overal door het land plaatsvinden en reistijd en reiskosten worden uiteraard ook vergoed.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs