Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Delhaize Watersport

Studenten gezocht voor 16/12 - 5/01

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Van het aanvullen van rayons tot het bedienen van de kassa: aan variatie geen gebrek! Er is altijd wel iemand die wat hulp kan gebruiken. En daar ben jij gelukkig! Jouw taken: Je bent continu onderweg en ziet meteen waar je kan helpen. Prinsessenboontjes aanvullen, de kassa bedienen tijdens de lunchpauze van je collega, nog even snel meewandelen naar de gezonde kant-en-klaarmaaltijden met een klant: jij doet het allemaal! Je zorgt voor een magische winkelervaring voor onze klanten. Jouw attente en vriendelijke service tovert een glimlach op hun gezicht! Je kent onze klanten door en door en zorgt dat ze zich thuis voelen in jouw Delhaize.

Job description

Als jobstudent ben je vooral verantwoordelijk voor het aanvullen van de winkel van nieuwe leveringen en kassa bedienen wanneer nodig. De nodige opleiding wordt voorzien in de winkel zelf dus ervaring is geen must maar wel een pluspunt.

Searched Profile

Enthousiaste studenten met kennis van het Nederlands.

Toegang tot student@work attest

Beschikbaar minimum 8u/week (kan verspreid worden over meerdere dagen met minimum van 4u/dag)

We offer

Toffe job met variatie en veel flexibeliteit. Geen vaste dagen en uren die iedere week moeten gepresteerd worden. Mogelijkheid tot weekcontracten.

 

Interesse ? Kom gerust eens langs in de winkel, wij zijn iedere dag open van 8u-20u en vrijdag van 8u-21u

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs