Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Hamme

Vzw wenshartkinderfonds

Studenten gezocht voor de verkoop van onze steunsetjes, toffe werksfeer en een leuk team en goede verdiensten wachten op jou…

 • Start date
  2017-01-03
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het Wkf zet zich reeds 10 jaar in voor onze minderbedeelde jongeren in Vlaanderen en zorgt dat er door de verkoop van onze wenshartsetjes voor dat heel veel studenten hierdoor zelf kunnen instaan voor hun studiekosten.

Job description

Vlotte zelfstandige studenten gezocht voor de verkoop van onze steunsetjes, dankzij de verkoop van deze steunsetjes kan onze stichting haar werking bekostigen en zich ook dit jaar weer inzetten voor een betere en mooiere wereld! Heb je een vlot voorkomen en ben je in het bezit van een stralend humeur dan verwachten wij buiten een perfecte taalkennis niets meer van jou en ben je van harte welkom in ons  team! Mocht je beschikken over een wagen kan je ook als teamleider bij ons aan de slag! Nog vlug vermelden dat u zelf bepaalt welke dagen (van 10 U.tot 19 U.) wenst te werken en wij u buiten een toffe werksfeer in een tof team ook een mooi dagelijks commissieloon aanbieden! Zin in een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel een mailtje en u ontvangt alle info!

Searched Profile

Toffe medewerkers(sters) gezocht voor de verkoop van onze steunkaarten à 7.50 euro met gratis bijhorend geschenk.
Dit van deur aan deur op parkings, winkelstraten enz.
Deze steunkaarten worden verkocht om onze werking te betalen. Door bij onze stichting aan de slag te gaan heb je een leuke vakantie, tijdelijke of weekend job en werk je ook mee aan een mooiere wereld.
Ervaring is helemaal niet vereist, iedereen die op een vriendelijke manier mensen kan aanspreken, er steeds verzorgd uitziet en in het bezit is van een stralend zonnig humeur kan bij ons aan de slag. Auto is welkom (als teamleider) maar heb je niet nodig.

 

We offer

Nog vlug even vermelden dat er wordt gewerkt van 10.00 tot 19.00 , u zelf bepaalt op welke dagen u en dat wij u buiten een vrije werksfeer in een tof team ook een mooi commissieloon + daarbij aantrekkelijk bonussysteem aanbieden en u bovendien dagelijks wordt uitbetaald!

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Service salle

  Da Toni Student job
  1650 Krainem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: