Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Hawaiian Poké Bowl

Studenten gezocht voor Hawaiian Poké Bowl Gent

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent French: medium English: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Snak jij naar een beetje vakantie in tijden van corona en hecht je ook belang aan een gezonde voedingsstijl? Dan ben je bij Hawaiian Poké Bowl bij het juiste adres.

Wij bieden vakantie in een bowl, barstend van smaak met kraakverse ingrediënten, homemade dressings en allerlei toppings. Er zijn meer dan een miljard verschillende combinaties mogelijk. Laat dus zeker je creativiteit de vrije loop en stel je eigen unieke bowl samen. Heb je moeite met kiezen? Geen probleem. Je kan altijd kiezen uit onze 'House Favorites' combinaties gecreëerd door onze expert chefs. Is je nieuwsgierigheid getriggerd, aarzel dan niet langer en kom eens langs voor een onvergetelijk Hawaiian experience. 

 

Job description

Hawaiian Poké Bowl Gent is opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die graag deel willen uitmaken van onze Hawaiian Family. 

Ervaring in de horeca is een pluspunt. Grotendeels zal je klanten bedienen door bowls te maken, maar verwacht je ook aan bijkomende taken zoals keukenwerk verrichten, restaurant proper houden en enkele ingrediënten bereiden. Voor ons is klantvriendelijkheid enorm belangrijk en is het daarom van belang dat je een happy-uitstraling hebt. Denk je dat jij ons team kunt komen versterken met een mooie glimlach? Stuur ons je cv door en wie weet maak je binnenkort heerlijke Poké Bowls klaar voor onze klanten.

 

Searched Profile

We zoeken iemand die leergierig, stressbestendig en proactief is. Je bent een teamplayer en hebt geen probleem om hard te werken. En je staat altijd klaar om klanten vriendelijk te ontvangen en verder te helpen. Met een goed humeur naar het werk gaan is daarom bij ons een must! 
Minimum leeftijd is 18 jaar met basiskennis Frans en Engels. 

- klantvriendelijk 

- spontaan 

- sociaal 

- stressbestendig 

- proactief 

- teamplayer 

- harde werker 

- minimum 18 jaar 

 

We offer

bij aanvang een opleiding 
flexibele uren 
toffe sfeer met fijne collega's 
eerlijke uurloon 
leerrijke omgeving 
gratis bowl bij shift langer dan 6 uur

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  polyvalent medewerker

  bloembinderij impuls Student job
  9270 Laarne
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: